Proces & priser

Vi bestræber os på at skabe hyggelige, inspirerende og smukke HJEM til familier, der ønsker noget personligt og anderledes. Vi kombinerer det hyggelige varme hjem med gennemgående arkitektoniske penselstrøg.

Vores projekter i BYEN handler i høj grad om det aktuelle projekt, men også om det aftryk det sætter på omgivelserne og hvordan det involverer menneskerne omkring arkitekturen. 

I vores ATELIER arbejder vi med projekter der har til formål at ruske lidt op i vores egen portefølje. Her eksperimenterer vi med formsprog, materialer og den generelle opfattelse af arkitektur og design.

Hjem

Skal I bygge nyt, bygge til eller renovere? Vi kan hjælpe med det hele.

Vi starter altid op med en god snak, hvor vi kan lære jer at kende, høre om jeres liv, hvem I er, hvad jeres behov er, og ikke mindst, hvad drømmer I om.

På den måde har vi de bedste forudsætninger for at kunne skabe et hjem til jer, hvad enten det er et nyt hus, en ombygning eller noget helt tredje. Vi er gode til at se mulighederne i det, der er samt at få det bedste ud af det.

Med udgangspunkt i vores snakke laver vi et skitseforslag, der tager afsæt i de kreative tanker forbundet med det praktiske.

Proces: Vi kan stå for hele projektet fra skitse, byggeansøgning, projektering og tilsyn. Kontakt os (link) for at høre nærmere.

 

Byen

Skal I bygge eller projektere et større byggeri, en ny bydel, en områdefornyelse eller lignende, så kan vi hjælpe. Vi laver også større projekter. 

Vi starter altid op med en god snak, hvor vi kan lære projektet at kende. Vi tager udgangspunkt i det større billede og ser altid på helheden. Det er eksempelvis vigtigt for os, at give noget tilbage til byen. En ny bygning skal tilføre noget til byrummet, den er en del af og også til de mennesker, der er i og omkring bygningen og byen.

Proces: Vi kan stå for hele projektet eller enkelte dele, alt fra siteanalyse, områdeanalyse, byrumsanalyse, bygningsplan/skitse, og selve projekteringen. Kontakt os (link) for at høre nærmere.

Atelier

Projekter i både stor og lille skala, som vi gør mest for os selv. Her kan vi godt lide at eksperimentere, udforske processen og materialernes kunnen. Alt sammen med øje for at udvikle og gøre os bedre.

Hvis du er interesseret i at høre mere om nogle af projekterne, så tøv ikke med at tage fat i os (link til kontaktside/formular) for at høre nærmere, og om hvordan vi, kan hjælpe dig.